تعمیرات یو پی اس APC به دلایل مختلفی از جمله مشکلات مربوط به شارژ، سوئیچینگ و موارد دیگر انجام میشود. یو پی اس برند APC مانند هر دستگاه الکترونیکی دیگری، ممکن است در گذر زمان دچار خرابی شود. در این حالت با انجام تعمیرات، میتوان طول عمر دستگاه را افزایش داد و در هزینه خرید دستگاه جدید صرفهجویی کرد.
با این حال، توجه داشته باشید که هر خرابی و آسیبی قابل تعمیر نیست و گاهی لازم است قطعات اصلی یا دستگاه به طور کلی تعویض شود.
در این مقاله مجله ایمن یو پی اس به دلایل خرابی و نکات مهم تعمیرات یو پی اس APC خواهیم پرداخت. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.
دلایل رایج خرابی یو پی اس APC
یو پی اسهای ساخت شرکت APC راندمان بالایی دارند و نصب و راهاندازی آنها آسان است. با این وجود در طول زمان هر دستگاهی دچار استهلاک میشود و نیاز به تعمیر خواهد داشت. برخی از رایجترین مشکلات یو پی اس APC شامل موارد زیر میشود:
- خرابی باتری: با گذشت زمان باتری دستگاه ممکن است فرسوده شود و نیاز به تعویض دارد.
- مشکلات مربوط به شارژ: ممکن است به دلایلی شارژ به درستی انجام نشود.
- مشکلات سوئیچینگ: عدم سوئیچ خودکار بین برق شهری و باتری یکی از مشکلاتی است که با تعمیرات یو پی اس APC برطرف میشود.
- مشکلات بردهای الکترونیکی: برد دستگاه به دلیل شرایط اقلیمی یا مسائل دیگر ممکن است آسیب ببیند.
تعمیرات یو پی اس APC و عیبیابی آن
شما میتوانید با کارشناسان مجموعه ایمن یو پی اس برای انجام عیبیابی و تعمیرات یو پی اس در تماس باشید. تعمیر UPS باید توسط افراد متخصص انجام شود. همچنین در صورت نیاز به تعویض، لازم است از قطعات یدکی اصلی APC استفاده کنید. به کار گرفتن قطعات یدکی نامعتبر و نامرغوب میتواند عملکرد دستگاه را مختل کند.
مراحل تعمیر دستگاه ابتدا با عیبیابی آغاز میشود و سپس در صورت امکان قطعه آسیبدیده تعمیر یا با قطعهای سالم تعویض میشود. برای تعمیر و رفع مشکلات یو پی اس مقاله «تعمیرات دستگاه ذخیره برق (یو پی اس) راهنمای جامع» را مطالعه کرده و در مواجه با هر سوال، با ما در ارتباط باشید.
انواع یو پی اس ساخت برند APC
برند APC که نامش مخفف American Power Conversion است، یک شرکت پیشرو در زمینه تولید یو پی اس (منبع تغذیه بدون وقفه) و تجهیزات مرتبط با برق است. یو پی اس APC به عنوان منبع برق اضطراری عمل میکند و در زمان قطعی برق، برق مورد نیاز تجهیزات شما را تامین خواهد کرد.
کاربرد UPS برند APC شامل محافظت از تجهیزات حساس، تامین برق اضطراری و افزایش طول عمر تجهیزات میشود. آشنایی با انواع محصولات این شرکت به روند تعمیرات یو پی اس APC نیز کمک خواهد کرد. این شرکت انواع UPS را برای کاربردهای مختلف ارائه میدهد. برخی از محبوبترین مدلهای UPS این شرکت شامل موارد زیر میشود:
نام سری UPS APS | کاربرد |
Back-UPS | مصارف خانگی و اداری کوچک |
Smart-UPS | مصارف اداری، تجاری و صنایع کوچک |
Symmetra | مراکز داده و کاربردهای صنعتی بزرگ |
با وجود مزایا و کاربردهای مختلف محصولات APC، این محصولات به دلایل مختلفی آسیب میبینند و همانطور که اشاره کردیم تعمیرات یو پی اس APC باعث برطرف شدن این آسیبها و بهبود عملکرد دستگاه میشود.
نگاهی به تاریخچه شرکت APC
شرکت APC در سال ۱۹۸۱ توسط سه مهندس برق از دانشگاه MIT تاسیس شد. این شرکت در ابتدا با تمرکز بر روی تحقیق و توسعه در زمینه برق خورشیدی آغاز به کار کرد. امّا پس از تامین مالی دولت برای تحقیقات این شرکت تمرکز خود را بر تولید تجهیزات حفاظتی و UPS قرار داد.
در سال ۱۹۸۶ بود که اولین UPS خود را تولید کرد و در دهه ۱۹۹۰ انواع UPSهایی که در بالا معرفی کردهایم را به بازار عرضه کرد. در سال ۲۰۰۷ این شرکت توسط شنایدر الکتریک (Schneider Electric) خریداری شد. در حال حاضر شرکت APC در ۱۰۲ کشور جهان فعالیت میکند.
نتیجهگیری
یو پی اس APC یکی از محصولات شرکت آمریکایی APC است که در جهت تامین برق اضطراری، محافظت از تجهیزات حساس (کامپیوتر، سرور، تجهیزات پزشکی و مخابراتی) و افزایش طول عمر تجهیزات استفاده میشود. هنگام خرید لازم است به توان، نوع کاربرد و ویژگیهای آن دقت کنید.
عدم توجه به مشخصات دستگاه و استفاده از آن در حالت شارژ بیش از حد یا بسیار کم میتواند به دستگاه لطمه بزند. علاوه بر این مسئله، طول عمر دستگاه میتواند باعث ضعف عملکرد شود. در این حالت تعمیرات یو پی اس APC ضروری است و شما میتوانید برای خرید یو پی اس یا تعمیر آن با کارشناسان ایمن یو پی اس از طریق شمارههای 02188929364 و 09380072200 در ارتباط باشید.
سوالهای متداول
- مشکلات رایج بردهای الکترونیکی یو پی اس APC چیست؟
خرابی خازنها، خرابی ترانزیستورها و خرابی آی سیها از جمله مشکلات رایج بردهای الکترونیکی UPS هستند.
- چه عواملی باعث خرابی قطعات سازنده یو پی اس APC میشوند؟
رطوبت، ضربه و شک، گرم شدن بیش از حد و نوسانات شدید برق باعث خرابی قطعات UPS میشوند.