لیست کامل باتری یو پی اس سیلد اسید به همراه قیمت، مشخصات کامل و مشاوره قبل از خرید فروشگاه اینترنتی ایمن یو پی اس. برای مشاهده کامل باتری های ما از فروشگاه دیدن کنید یا می توانید به صفحه قیمت و خرید باتری یو پی اس بروید.
باتری های سیلد اسید (یا سربی اسیدی) دارای سابقه بسیار عالی برای استفاده در دستگاههای UPS هستند. در پروژه های بزرگ با توانهای بالا جایی که وزن باتری ها مورد توجه نباشد، تا یک یو پی اس خانگی با توان پایین، مقرون به صرفه ترین انتخاب این نوع باتری میباشد. باتری های سربی اسیدی دارای سیستم VRLA (valve regulated lead–acid) میباشد. باتری سیلد اسید تظیمشده با شیر (VRLA) که معمولاً به عنوان باتری سرب اسیدی مهر و موم شده (SLA) شناخته میشود. کارایی این سوپاپ جهت خروج گاز های تشکیل شده از فعل و انفعالات شیمیایی داخل باطری و جلوگیری از خروج مایع اسید میباشد. همچنین این سیستم باعث میشود این باطری نیازی به تعمیر و نگهداری از نظر حفظ سطح مایع داخلی، نداشته باشد.
طول عمر باطری سربی اسیدی بین 3 تا 10 سال بسته به ظرفیت و کیفت ساخت آن متغیر است. از طرفی نحوه شارژ و دشارژ و دمای محیط نیز بر طول عمر مفید آن بسیار تاثیر گذار است. با توجه به ساخت باتری سیلد اسید میتوان آن را در هر جهتی نصب کرد که این امر باعث میشود بتوان از آن در تجهیزات متحرک و یا محفظه هایی که محدودیت فضا دارند، استفاده کرد. ظرفیت ها از 4.5 آمپر ساعت الی 150 آمپر ساعت با ولتاژ 12 ولت رایج هستند. (جهت دستگاههای (UPS علاوه بر UPS که در این فروشگاه به صورت تخصصی فعالیت میکنیم، از باتری های سیلد اسید برای اسباب بازی ها، ماشینهای صنعتی، بک آپ تجهیزاتی که مدار برق اضطراری برروی خود آنها تعبیه شده است نظیر دزدگیر، سیستم اعلام حریق، آسانسور وغیره… استفاده میشود. مقاوم بودن در برابر جریاهای بالا هنگام شارژ و دشارژ، عدم نیاز به تعمیر و نگهداری، قیمت پایین نسبت به سایر باطری ها، خود دشارژی بسیار کم از مزایا و حساس بودن به شارژ بیش از حد (Overcharging) و وزن زیاد از معایب این نوع باتری میباشد. ایمن یو پی اس مشاور شما جهت انتخاب و خرید انواع تجهیزات برق اضطراری. ضرورت استفاده از باتری های سیلد اسید: امروزه استفاده از سیستم ها و منابع تغذیه برق اضطراری بی وقفه یا یو پی اس در تمامی اماکن امری بسیار مهم و حائز اهمیت به شمار میرود، لذا جهت افزایش طول عمر دستگاه های یو پی اس و زمان برق دهی مناسب، استفاده از باتری مناسب با طول عمر بالا و کیفیت مناسب بسیار مهم است.
مورد استفاده در پنل خورشیدی، به علت استفاده مداوم هر روز از آنها در درجه اول باید دارای طول عمر بالایی باشند. به طور کلی طول عمر یک باتری بر حسب تعداد سیکل شارژ و دشارژ و میزان سطح دشارژ باتری گفته میشود. سایر موارد کاربرد باتریهای سیلد اسید: موارد کاربرد باتری های سیلد اسید: یوپی اس آسانسور تجهیزات الکتریکی,مخابراتی,پزشکی روشنایی اضطراری سیستم های حفاظتی سیستم های کنترل تجهیزات پرتابل
طول عمر باطری سربی اسیدی بین 3 تا 10 سال بسته به ظرفیت و کیفت ساخت آن متغیر است. از طرفی نحوه شارژ و دشارژ و دمای محیط نیز بر طول عمر مفید آن بسیار تاثیر گذار است. با توجه به ساخت باتری سیلد اسید میتوان آن را در هر جهتی نصب کرد که این امر باعث میشود بتوان از آن در تجهیزات متحرک و یا محفظه هایی که محدودیت فضا دارند، استفاده کرد. ظرفیت ها از 4.5 آمپر ساعت الی 150 آمپر ساعت با ولتاژ 12 ولت رایج هستند. (جهت دستگاههای (UPS علاوه بر UPS که در این فروشگاه به صورت تخصصی فعالیت میکنیم، از باتری های سیلد اسید برای اسباب بازی ها، ماشینهای صنعتی، بک آپ تجهیزاتی که مدار برق اضطراری برروی خود آنها تعبیه شده است نظیر دزدگیر، سیستم اعلام حریق، آسانسور وغیره… استفاده میشود. مقاوم بودن در برابر جریاهای بالا هنگام شارژ و دشارژ، عدم نیاز به تعمیر و نگهداری، قیمت پایین نسبت به سایر باطری ها، خود دشارژی بسیار کم از مزایا و حساس بودن به شارژ بیش از حد (Overcharging) و وزن زیاد از معایب این نوع باتری میباشد.
با توجه به ساختار مهندسی این نوع باتری ها، آنها توانایی استفاده در حوزه های گوناگون، بدون احتیاج به تعمیرات را دارند. البته تنها نیازی که به تعمیرات دارند، تمیز کردن آنها میباشد و موارد دیگری را شامل نمیشود. در باتریها یکی از فاکتورهایی که باعث خرابی آنها میشود، دمای بالای بیش از اندازه در محیط و وجود گرد و غبارهای زیاد میباشد.به دلیل ساختار فیزیکی و شیمیایی امکان ریزش اسید و متصاعد شدن گاز به خارج وجود ندارد و اسید در آنها کاملا مهار شده است. Maintenance free بودن عدم نیاز به سرویس و نگهداری. قابلیت استفاده در حالت دشارژهای عمیق
باتری های سیلد اسید (یا سربی اسیدی) دارای سابقه بسیار عالی برای استفاده در دستگاههای UPS هستند. در پروژه های بزرگ با توانهای بالا جایی که وزن باتری ها مورد توجه نباشد، تا یک یو پی اس خانگی با توان پایین، مقرون به صرفه ترین انتخاب این نوع باتری میباشد. باتری های سربی اسیدی دارای سیستم VRLA valve regulated lead– acid میباشد. باتری سیلد اسید تظیمشده با شیر (VRLA) که معمولاً به عنوان باتری سرب اسیدی مهر و موم شده (SLA) شناخته میشود. کارایی این سوپاپ جهت خروج گاز های تشکیل شده از فعل و انفعالات شیمیایی داخل باطری و جلوگیری از خروج مایع اسید میباشد. همچنین این سیستم باعث میشود این باطری نیازی به تعمیر و نگهداری از نظر حفظ سطح مایع داخلی، نداشته باشد.
امروزه استفاده از سیستم ها و منابع تغذیه برق اضطراری بی وقفه یا یو پی اس در تمامی اماکن امری بسیار مهم و حائز اهمیت به شمار میرود، لذا جهت افزایش طول عمر دستگاه های یو پی اس و زمان برق دهی مناسب، استفاده از باتری مناسب با طول عمر بالا و کیفیت مناسب بسیار مهم است.
باطری های سیلد اسید در انواع کاربردهای برقی مورد استفاده قرار می گیرد. مخصوصا در محل هایی که با قطعی برق بالا مواجه هستند و احتیاج به برق DC می باشد.
باتری های VRLA یا سیلد اسیدی، دارای دو نوع AGM و GEL هستند. در باتری GEL به الکترولیت آنها پودر سیلیکا اضافه می شود که فرم ژل را به آن می دهد. باتری AGM نیز مخفف Absorbed glass mat می باشند که در میان پلیتهای باتری، از فایبرگلاس استفاده میشود. هر دو نوع GEL و AGM مزیت خود را نسبت به یکدیگر دارند. باتری های سیلد اسید از دو پلیت سربی تشکلیل می شوند که نقش الکترودها و سولفوریک اسید را بازی می کنند و الکترولیت را تشکیل میدهند. سلول های VRLA فرمول شیمیایی یکسانی از اسید-سرب دارند.
یک روش ساده:سعی کنید آن را شارژ کنید، سپس آن را از شارژ خارج کنید و بعد از مدتی ببینید که آیا این شارژ را نگه داشته است یا خیر. شما این کار را با اندازه گیری ولتاژ باتری انجام میدهید. اگر ولتاژ در مدت زمانی کوتاه مانند ساعت یا روز بطور چشمگیری کاهش یابد، احتمالاً باتری خراب است.
نگهداری و استفاده از باتری در دمای حدود 20 درجه ( تهویه جهت محفظه باتری و یا اتاق در نظر گرفته شود.) بهترین دما جهت استفاده و کارکرد باتری ، دمای حدود 20 درجه سانتیگراد است. به ازای افزایش دما از 25 به 35 درجه سانتیگراد، حدود 50% از طول عمر باتری کاسته می شود بنابراین توصیه می شود علاوه بر مراقبت دمای محیط و رعایت تهویه مناسب از قرار دادن باتریها درکنار تجهیزات گرما زا ، تابش مستقیم نور خورشید و مکانهای بسته نظیر کمد خودداری شود. (حداقل فاصله باتریها از موانع جانبی مانند دیوار، دستگاه یو پی اس و… 10 سانتی متر در نظر گرفته شود.)