ایمن یو پی اس
جستجو کردن

تولید کننده یو پی اس

آنچه در این مقاله می خوانید

یو پی اس (ups) منبع تغذیه الکترونیکی بسیار کارآمدی است که برای تامین مداوم برق در زمان قطعی برق و یا نوسانات ناگهانی ولتاژ استفاده می‌شود. یو پی اس‌ها انواع مختلفی دارند و در مدل‌های گوناگونی به بازار عرضه می‌شوند. با توجه به پیشرفت تکنولوژی، دستگاه‌های مختلف تولید شده، حساسیت بالا و کاربردهای متنوع یو پی اس‌ها، لازم است تا به‌طور اصولی با این دستگاه‌ها آشنایی داشته باشیم. برای خرید و آشنایی با بهترین برندهای تولیدکننده یو پی اس باید فاکتورهای مهمی را در نظر گرفت. در ادامه این مقاله از ایمن یو پی اس، به شرح انواع یو پی اس‌ها، کاربرد، اجزا، مزایا و نحوه خرید بهترین دستگاه‌های یو پی اس از برندهای معتبر می‌پردازیم.

آشنایی با ماهیت یو پی اس (ups)

آشنایی با ماهیت یو پی اس
تولید کننده دستگاه یو پی اس

یو پی اس (ups) مخفف عبارت Uninterruptible Power Supply، به معنای منبع تغذیه بدون وقفه یا منبع برق اضطراری است و هنگام قطعی برق و یا در صورت بروز اختلال در ولتاژ ورودی برق شهری و قطع آن، شرایط لازم برای ادامه دستگاه را فراهم می‌سازد. یو پی اس‌ها دارای نرم افزار کنترل کامپیوتر برای ذخیره اطلاعات، پخش آلارم هشدار هنگام بروز مشکل و غیره هستند. همچنین این دستگاه‌ها هیچ‌گونه آلودگی در محیط زیست ایجاد نمی‌کنند و دارای قابلیت نصب و حمل‌ونقل بسیار ساده‌ای هستند. همچنین یو پی اس‌ها بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای وظیفه خود را انجام می‌دهند.

یو پی اس (دستگاه برق اضطراری)چگونه کار می‌کند؟

نحوه کار دستگاه یو پی اس چگونه است
ups بین برق شهر و دستگاه مصرف قرار می گیرد، و مانع از نفوذ نویز و اختلالات شبکه به تجهیزات حساس می شود.

کار یو پی اس این است زمانی که منبع ورودی برق شبکه قطع می‌شود، این دستگاه الکتریکی برق اضطراری را به بار تحویل می‌دهد. به عبارت دیگر یو پی اس با بهره‌گیری از انرژی ذخیره شده در باتری، برق مورد نیاز تجهیزات مختلف را تامین می‌کند. سیستم این دستگاه در میان برق شهری و دستگاه مصرف کننده قرار می‌گیرد و علاوه بر تنظیم برق شبکه، مانع از بروز اختلالات می‌شود.

نحوه تولید دستگاه یو پی اس

اپراتورها در ایستگاه‌های مختلف فرایند مونتاژ سیستم‌های یو پی اس را انجام می‌دهند. مراحل عملیاتی خاصی در هر ایستگاه تعیین شده و تمامی فعالیت‌ها همراه با ابزارهای مورد نیاز در دستورالعمل خط تولید مونتاژ قرار دارد. اپراتورها طبق مراحل تعریف شده عملیات خود را آغاز می‌کنند و هر محصول از ایستگاهی به ایستگاه دیگر و به همین شکل تا ایستگاه آخر در حال حرکت است. پایه‌های کابینت، پایه‌های سرب، سوکت‌های خروجی AC و نگهدارنده فیوز AC در کابینت تعبیه شده‌اند و لحیم کاری و سیم کشی اجزا در پشت صفحه انجام می‌گیرد. در مرحله نصب، ترانسفورماتور اصلی وجود دارد و در این مرحله سیم باتری در یک مدار مناسب نصب می‌شود. در مرحله بعدی، سیم‌های تخلیه ترانسفورماتور در یک مدار تعبیه شده‌اند و این سیم‌ها توسط پیچ‌ها به کابینت‌ها متصل می‌شوند.

  بهترین یو پی اس مناسب برای دستگاه‌های اکسیژن‌ساز بیمارستانی

در ایستگاه بعدی، نوبت انجام آزمایش پارامترهای فیزیکی و برقی داخلی دستگاه توسط مهندسان متخصص است که تمامی پارامترهای محصول را بر اساس مشخصات ذکر شده در مرحله عملیاتی خاص بررسی می‌کنند. در ایستگاه اتصالات، پوشش‌ها همراه با پیچ‌ها وصل می‌شوند و برای اطمینان از کارکرد و قابلیت‌های محصول، پارامترهای مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرند و در صورت عدم تایید به ایستگاه اول فرستاده می‌شوند. ایستگاه بعدی ایستگاه دسته‌بندی است که برچسب سریال قابل ردیابی چسبانده شده و بسته‌بندی نهایی انجام می‌شود. در ایستگاه کنترل کیفیت خروجی، مهندسان نمونه‌های بسته بندی شده را به‌طور تصادفی بررسی می‌کنند و برای اطمینان، برخی از نمونه‌ها در آزمایشگاه استقامتی بررسی می‌شود. محیط آزمایش این دستگاه‌ها باید بدون گردوغبار، مرتب و تمیز باشد تا دستگاه‌های تولید شده بدون هیچ‌گونه مشکلی به بازار عرضه شوند.

انواع یو پی اس

آشنایی با انواع مختلف یو پی اس
یو پی ­اس ­ها به سه نوع آنلاین ، لاین اینتراکتیو و آفلاین دسته بندی می‌شوند.

استانداردهای موجود، انواع یو پی اس‌ها را به سه دسته کلی تقسیم می‌کند که در ادامه آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

یو پی اس آنلاین (ONLINE)

یو پی اس آنلاین ارزان‌ترین نوع UPS است و توان خروجی بسیار مناسبی دارد. یو پی اس‌های آنلاین علاوه بر تامین بی‌وقفه برق و شارژ باتری، در بخش اینورتر هم فعال هستند. تامین خروجی این یو پی اس‌ها پس از پاکسازی نویز از سطح ولتاژ ورودی انجام می‌شود و نویزگیری طبیعی انجام شده و نیاز به بودجه خاصی ندارد. این نوع UPS هنگام قطعی برق، جریان برق را جایگزین کرده و از خرابی دستگاه برقی جلوگیری می‌کند. همچنین یو پی اس‌های آنلاین توانایی ایجاد تعادل الکتریکی داشته و از دیگر خطاهای رخ داده جلوگیری می‌کنند. دستگاه های یو پی اس‌های آنلاین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. UPS آنلاین 6 کاوا تکام مدل TU7005906ll تک فاز
  2. UPS رکمونت 10 کاوا Online تکام سری 9010IIR مدل TU7005
  3. UPS رکمونت 2 کاوا آنلاین تکام سری 9002IIR مدل TU7005
  4. UPS رکمونت 3 کاوا آنلاین تکام سری 903IIR مدل TU7005
  5. یو پی اس 30 کاوا آنلاین پاورترونیکس ایتالیا مدل ALCOR AL30
یو پی اس آنلاین (ONLINE)
مشخصات یو پی اس آنلاین

یو پی اس آفلاین (OFFLINE)

یو پی اس آفلاین یا آماده به کار، زمانی فعال می‌شوند که برق قطع شود. در هنگام قطعی برق، منبع دستگاه از یو پی اس تغذیه می‌کند و قطعی برق خللی در روند کار ایجاد نمی‌کند. UPS آنلاین برای تامین برق بدون وقفه بسیار مناسب است و برای تامین برق کامپیوتر شخصی، دستگاه خودپرداز و دوربین مداربسته کاربرد دارد. یو پی اس‌های آفلاین به برق شهری متصل‌اند و هنگام تغییر برق، به حالت باتری تغییر وضعیت می‌دهند. دستگاه های یو پی اس‌های آفلاین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. یو پی اس 1.5 کاوا لاین اینتراکتیو (باتری داخلی) تکام LCD PLUS
  2. یو پی اس 1200 ولت آمپر برند تکام TACOM TU7003LCD
  3. یو پی اس 800 ولت آمپر (باتری داخلی) تکام
  4. یو پی اس 850 ولت آمپر (باتری داخلی) تکام LCD PLUS
  5. یوپی اس لاین اینتراکتیو LIFT200
  بهترین یو پی اس مناسب برای دستگاه‌های اتو آنالایزر

یو پی اس لاین اینتراکتیو (LINE INTERACTIVE)

در یو پی اس لاین اینتراکتیو، اینورتر همواره روشن است و تا هنگامی که ولتاژ ورودی در بازه معمول قرار دارد، شارژ باتری انجام می‌شود. یو پی اس لاین اینتراکتیو در تجهیزات شبکه‌ها، سامانه‌های کامپیوتر، چاپگر و مکان‌هایی که نوسان برق وجود ندارد، استفاده می‌شوند. این دستگاه‌ها وزن زیادی دارند و علاوه بر مصرف کم باتری، مصرف پایین برق و آلودگی صوتی کمتری نیز دارند. یو پی اس‌های لاین اینتراکتیو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. یو پی اس 1.5 کاوا لاین اینتراکتیو (باتری داخلی) تکام LCD PLUS
  2. یو پی اس 1200 ولت آمپر برند تکام TACOM TU7003LCD
  3. یو پی اس 800 ولت آمپر (باتری داخلی) تکام
  4. یو پی اس 850 ولت آمپر (باتری داخلی) تکام LCD PLUS
  5. یوپی اس لاین اینتراکتیو LIFT200

کاربرد یو پی اس (ups)

آشنایی با کاربرد های مهم دستگاه یو پی اس
تامین برق اظطراری ups برای بیمارستان ها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی، عملکرد و کاربرد زیادی دارد.

هر وسیله‌ای که از برق تغذیه می‌کند و عمده فعالیت آن از برق است، به یو پی اس نیاز دارد و کاربرد آن در صنایع مختلف گسترده است.

  • در تجهیزات صنعت پزشکی و دندانپزشکی شامل تجهیزات آزمایشگاهی، سی‌تی اسکن و دستگاه شوک
  • کارخانه‌ها و مراکز بزرگی مانند پتروشیمی
  • ادارات پستی، دفتر پیشخوان دولت و پلیس 10+
  • فرودگاه‌ها
  • دستگاه‌های خودپرداز
  • آسانسور
  • دوربین مداربسته
  • تجهیزات رایانه‌ای
  • یخچال
کاربرد ups
کاربرد یو پی اس

اجزای دستگاه UPS

یو پی اس‌ها اجزای مختلفی دارند و از باتری (Battery)، یکسوساز یا رکتیفایر (Rectifier)، اینورتور (Inverter) و شارژر (Charger) تشکیل می‌شوند.

1- باتری در یو پی اس

باتری‌ها قسمتی از منبع تغذیه هستند و وظیفه دارند تا در هنگام قطعی برق، انرژی را به دستگاه‌های متصل شده برسانند. باتری‌ها از مهم‌ترین اجزای یو پی اس‌ها هستند و برای ذخیره‌سازی انرژی الکتریکی به کار می‌روند. ظرفیت باتری‌ها با توجه به شرایط فیزیکی، نوع مصرف و میزان ذخیره انرژی متفاوت است. این نوع باتری‌ها به سه دسته باتری‌ یو پی اس سیلد اسید، باتری‌ یو پی اس نیکل کادمیوم و باتری‌ یو پی اس سیلد اسید ژل تقسیم می‌شوند.

  علت بوق زدن یو پی اس

2- رکتیفایر در یو پی اس

یکسوساز یا رکتیفایر، جریان متناوب ورودی را به جریان مستقیم تبدیل می‌کند. در حالت کلی سه نوع رکتیفایر وجود دارد که می‌توان به نوع اول رکتیفایر IGBT، نوع دوم رکتیفایر Diode+IGBT و نوع تریستور اشاره کرد.

3- اینورتر در یو پی اس

اینورتر در UPS وظیفه دارد تا جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل کند. خروجی اینورتر باید معادل ولتاژ برق شهری باشد. معمولا اینورتر از ورودی AC تغذیه می‌کند و در مجموعه‌هایی مانند سلول‌های خورشیدی کاربرد دارد.

4- شارژر در یو پی اس

شارژر جهت شارژ باتری و تبدیل جریان متناوب به جریان مستقیم کاربرد دارد.

مزایای استفاده از یو پی اس

  • حذف نوسانات برق شهری
  • عدم قطع برق
  • عدم آلودگی صوتی
  • حذف نویز و حذف اختلالات شبکه
مزایای استفاده از یو پی اس
مزایای استفاده از یو پی اس

قیمت و خرید یو پی اس از برندهای معتبر

تجهیزات الکترونیکی از جمله رایانه، دوربین مداربسته، تجهیزات مخابراتی و غیره نیاز به جریان برق سالم و بدون قطعی دارند و وظیفه اصلی دستگاه‌های یو پی اس، حفظ این جریان است. یو پی اس‌ها با توجه به نوع مصرف و کاربرد در سه نوع یو پی اس‌های آنلاین، آفلاین و یو پی اس‌های لاین اینتراکتیو تولید می‌شوند. همچنین در ساخت این دستگاه‌ها از اجزایی مانند باتری، رکتیفایر، اینورتر و شارژر استفاده شده است. به دلیل نوسانات موجود در قیمت دلار، قیمت یو پی اس‌ نیز متغیر است و به همین دلیل نمی‌توان قیمت مشخصی برای خرید این دستگاه‌ها ذکر کرد. جهت اطلاع از قیمت‌های دقیق و خرید راحت و ایمن بهترین منبع برق اضطراری برای مصارف مختلف، می‌توانید به سایت ایمن یو پی اس مراجعه نمایید.

مشاوره تخصصی تلفنی

استعلام قیمت و مشاوره تخصصی انتخاب دستگاه یو پی اس

 

ایمن یو پی اس

ایمن یو پی اس همراه با کادری حرفه‌ای و برجسته، بهترین مشاوره را در جهت خرید یو پی اس و تجهیزات جانبی آن ارائه می‌کند. شما می‌توانید بهترین دستگاه‌های اضطراری (یو پی اس)، باتری، کابینت باتری یو پی اس، شارژر، استابلایزر و اینورتر را با قیمت مناسب و مشاوره قبل از خرید، تهیه نمایید.

ایمن یو پی اس
ایمن یو پی اس

ایمن یو پی اس فروشگاه اینترنتی انواع دستگاه های یو پی اس و باتری یو پی اس

محصولات یو پی اس

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *