ایمن یو پی اس
جستجو کردن

تمامی ماژول های یو پی اس

آنچه در این مقاله می خوانید

در زندگی امروزه، برق یکی از نیازهای ضروری است و هنگام قطعی برق، اختلال و آسیب‌های زیادی به صنایع و همچنین زندگی وارد خواهد شد. در این مواقع، باتری‌ها جایگزین مناسبی برای تامین برق دستگاه‌ها هستند. باتری‌ها با توجه به ظرفیت مشخصی که دارند، تا مدت زمان مشخصی برق مورد نیاز را تامین می‌کنند. برای سوییچ کردن از برق شهری به باتری،‌ از مدارهای یو پی اس یا تامین کننده برق بدون وقفه و انواع ماژول های یو پی اس استفاده می‌کنند.

یو پی اس‌ها انواع مختلفی دارند که هرکدام با توجه به توان خروجی خود، مورد استفاده قرار می‌گیرند. یو پی اس‌های ماژولار با توجه به کارایی‌های مختلف، در مقایسه با یو پی اس مستقل بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از یو پی اس ماژولار مزیت‌های مختلفی به همراه دارد. همچنین قیمت آن‌ها نیز به طبع با یکدیگر متفاوت خواهد بود. در سایت ایمن یو پی اس، انواع مختلف یو پی اس از جمله آنلاین و آفلاین همراه با قیمت مناسب ارائه شده و شما می‌توانید با توجه به نیاز خود، اقدام به سفارش محصول مورد نظر کنید. تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید تا انواع ماژول های یو پی اس را بررسی کنیم.

معرفی یو پی اس‌ و انواع آن

یو پی اس (دستگاه اضطراری برق) دستگاه تامین کننده بدون وقفه برق در سیستم است که اولین و مهم‌ترین کاربرد آن، تامین برق سیستم هنگام قطعی برق است. از دیگر وظایف یو پی اس، حفاظت از وسایل الکتریکی حساس در برابر نوسانات برق و نویز و اختلالات مختلف است. همچنین یو پی اس، علاوه بر محافظت از وسایل، جریان برق ثابتی را فراهم می‌کند تا در اجرای برنامه‌های حساس خللی وارد نشود. ماژول هایی که چنین وظایفی را انجام می‌دهند، در ولتاژهای مختلفی تولید می‌شوند؛ از جمله 5، 9 و 12 ولتی. همچنین برخی از ماژول‌های یو پی اس در ولتاژهای 12 تا 48 ولتی نیز کاربرد دارند.

یو پی اس‌ها با توجه به نوع مصرفی که دارند، به انواع مختلفی دسته بندی می‌شوند. به طور کلی یو پی اس‌ها سه دسته هستند: یو پی اس آنلاین، آفلاین و لاین اینتراکتیو. یو پی اس آفلاین، در هنگام قطعی برق و به عنوان جایگزین وارد عمل خواهد شد. یو پی اس آنلاین، برای تصحیح ورودی از نویز و پاکسازی آن در سیستم و در شرایط طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یو پی اس لاین اینتراکتیو نیز در شرایط عادی، ورودی را از طریق baypass به ترانسفورماتور منتقل می‌کند و با تبدیل ترانسفورماتور به عنوان شارژر، خروجی AC نیز از همین طریق تامین خواهد شد.

معرفی یو پی اس‌ و انواع آن
یو پی اس(ups)

همچنین یو پی اس‌ها را با توجه به نوع کاربردی که دارند، در دسته‌های مختلفی قرار می‌دهند؛ برای مثال، UPS صنعتی که در صنعت و در کارخانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین UPS پزشکی که برای دستگاه‌های پزشکی در بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی استفاده می‌شود.

  نمایندگی یو پی اس (ups)

ماژول برق اضطراری

خرید و قیمت ماژول برق اضطراری
دستگاه برق اضطراری

این ماژول ها دارای ورودی DC و خروجی DC هستند به این صورت که تا زمانی ولتاژ ورودی (آداپتور، منبع تغذیه و…) برقرار است ولتاژ خروجی برابر با ولتاژ ورودی می باشد و زمانی که ولتاژ ورودی قطع شود باتری وارد مدار شده و ولتاژ خروجی برابر ولتاژ باتری می شود.

انواع ماژول های یو پی اس و ویژگی آن‌ها

انواع مختلف ماژول های ups
ماژول تغذیه در سه مدل با ولتاژ‌های 5 ولت، 9 ولت و 12 ولت در بیر رباتیک موجود می‌باشد. ماژول 5 ولت

ماژول های یو پی اس با توجه به ولتاژ ورودی، به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند. همچنین برخی از ماژول‌ها دارای ورودی و خروجی از نوع AC یا DC هستند.

 1- ماژول یو پی اس 5، 9 و 12 ولتی

این ماژول‌ها برد کنترلی توان ورودی و خروجی هستند که در اندازه کوچک تولید می‌شوند و جریان خروجی بالایی دارند. همچنین دارای ویژگی‌هایی از جمله قابلیت همزمان شارژ و دشارژ و محافظت در برابر اتصال کوتاه می‌باشند. ولتاژ خروجی و ورودی در این ماژول‌ها یکسان است و در صورت قطعی برق، به ولتاژ باتری تغییر می‌کند. این محصولات، دارای ولتاژ کاری DC هستند و تنها تفاوتی که دارند در مقدار ولتاژ کاری است.

ماژول 12 ولتی یو پی اس
ماژول 12 ولتی یو پی اس

برای استفاده از این ماژول‌ها، ابتدا باید آن‌ها را به جریان مناسب متصل کنید. سپس با آمپرسنج جریان ورودی و خروجی را چک و باتری را به محل مناسب وصل کنید. جریان خروجی از این ماژول‌ها تا 1 آمپر است و امکان جریان ثابت 1 آمپری وجود ندارد. دقت کنید که قطب‌های منفی و مثبت را جابه‌جا وصل نکنید؛ در غیر این صورت ماژول دچار آسیب می‌شود.

این نوع از ماژول های یو پی اس کاربردهای مختلفی در منبع تغذیه، شارژ باتری، پاور گوشی موبایل،‌ تبدیل پاور و همچنین ابزارهای شبکه مانند سوییچ و روترکاربرد دارند.

2- ماژول UPS محافظ برق YX-X804

 خرید و قیمت ماژول UPS محافظ برق
تمامی ماژول UPS محافظ برق

ماژول محافظ برق YX-X804 یکی از ماژول‌هایی است که کار کردن با آن بسیار ساده به نظر می‌رسد. برای استفاده، کافیست سوکت‌های مربوط به باتری و برق اصلی را به ورودی ماژول وصل کرده و ورودی مصرف کننده را به خروجی متصل کنید. در این حالت، ماژول شما آماده فعالیت است و در هنگام قطعی برق بلافاصله مصرف برق را به باتری سوییچ می‌کند.

این ماژول در ورودی، ولتاژ 24 تا 48 DC‌ را قبول می‌کند و تا 10 آمپر جریان خروجی ارائه می‌دهد. پایداری و عملکرد بسیار دقیق و مجهز به ترمینال‌های پیچی جهت اتصال برق و خروجی و باتری، از دیگر ویژگی‌های این ماژول محسوب می‌شوند. این ماژول در موارد متعدی کاربرد دارد؛ از جمله فعال کردن تغذیه اضطراری سیستم‌های کنترل دما و رطوبت، سیستم کنترل اس ام اس و بردهای کنترلی آسانسور.

  استابلایزر یا یو پی اس

برای استفاده از این ماژول و اتصال آن به برق شهری باید از یک تغذیه پایدار از 12 تا 48 ولت استفاده کرد یا یک مبدل ولتاژ به کار برد. برای اتصال باتری نیز از یک باتری لیتیومی استفاده می‌شود. درباره انواع باتری یو پی اس بیشتر مطالعه کنید.

ماژول UPS محافظ برق
ماژول محافظ برق

بسیاری دیگر از ماژول های یو پی اس موجود هستند که هرکدام با توجه به ولتاژ ورودی و خروجی خود، در موارد متعددی به کار گرفته می‌شوند. در سایت ایمن یو پی اس، می‌توانید انواع مختلف ماژول‌ها را مشاهده و با توجه به نیاز خود، نسبت به خرید محصول موردنظر اقدام کنید.

مشاوره تخصصی تلفنی

استعلام قیمت و مشاوره تخصصی انتخاب دستگاه یو پی اس

 

ایمن یو پی اس

مزیت استفاده از ماژول های یو پی اس

استفاده از ماژول های دستگاه ذخیره برق در سیستم‌های مختلف مزایا و معایبی دارد که باید در هنگام استفاده از آن‌ها این موارد را در نظر بگیریم. هنگام قطعی برق، برخی سیستم‌های حساس دچار مشکلاتی می‌شوند و ممکن است به وسیله نویزها یا اختلالات برقی و نوسانات آسیب‌هایی ببینند. از این رو، یو پی اس و ماژول‌های مختلف یو پی اس برای جلوگیری از این موارد مورد استفاده قرار می‌گیرند.

استفاده از ماژول ups چه مزایایی دارد
ماژول UPS هنگام قطع برق به‌طور اتوماتیک منبع تغذیه دستگاه را از برق ورودی اصلی به باتری تغییر می‌دهد

یکی دیگر از مزایای استفاده از یو پی اس این است که مدارهای موجود در یک UPS، زمانی که سیستم به آن نیاز دارد به یو پی اس فرمان داده و توان مورد نیاز سیستم را فراهم می‌کنند. با این کار، ولتاژهای اضافی سیستم حذف می‌شوند. همچنین این نوع ماژول های یو پی اس، از سیستم در برابر خطاهای ناخواسته مانند اسپایک، افت ولتاژ، سرج، افزایش ولتاژ و غیره محافظت می‌کنند. نحوه محافظت نیز به این گونه است که UPS خطاها را قبل از رسیدن به سیستم تشخیص داده و آن‌ها را به برق متناوب تبدیل می‌کند. یکی از انواع یو پی اس، یو پی اس لاین اینتراکتیو است که با پاکسازی ولتاژ ورودی و تنظیم ولتاژ خروجی، به عنوان یک فیلتر عمل می‌کند و سیستم‌های ورودی جریانی ثابت و بدون نویز دریافت خواهد کرد.

یو پی اس‌های ارائه شده در سایت ایمن یو پی اس، در سه نوع آنلاین، آفلاین و لاین اینتراکتیو (line-interactive) هستند و هرکدام با ویژگی‌های ارائه شده، برای ثبت سفارش و خرید در دسترس مشتریان قرار دارند. همچنین انواع ماژول های یو پی اس، با توجه به سایزبندی‌های گوناگونی که دارند، قیمت‌های متفاوتی نیز دارند و شما می‌توانید با مشاهده قیمت و مدل یو پی اس (دستگاه ذخیره برق)  دلخواه خود، اقدام به خرید محصول مناسب کنید.

  بهترین یو پی اس مناسب برای سی تی اسکن

یو پی اس ماژولار (Modular UPS) چیست؟

این نوع UPS از ماژول‌های جداگانه‌ای تشکیل شده و امکان افزایش یا کاهش ظرفیت را بر اساس نیاز فراهم می‌کند. این سیستم با مقیاس‌پذیری و انعطاف‌پذیری بالا، امکان تعویض و تعمیر ماژول‌ها بدون توقف عملکرد، سازگاری با ماژول‌های برندهای مختلف، و مدیریت بهینه باتری را ارائه می‌دهد. کاربرد آن در پایگاه داده، محیط‌های تجاری و صنعتی است، جایی که برق پایدار و قابل تنظیم اهمیت دارد. مزایای اصلی آن شامل نگهداری آسان، کاهش هزینه‌های downtime و سفارشی‌سازی بر اساس نیاز مشتری است.

یو پی اس ماژولار دیتاسنتری

یو پی اس ماژولار دیتاسنتری نوعی سیستم تأمین برق اضطراری است که به طور خاص برای مراکز داده (دیتاسنترها) طراحی شده است. این سیستم‌ها به دلیل مقیاس‌پذیری، پایداری، و انعطاف‌پذیری بالا، گزینه‌ای ایدئال برای حفاظت از تجهیزات حساس و حیاتی دیتاسنترها هستند.

ویژگی‌های اصلی UPS ماژولار دیتاسنتری:

  • مقیاس‌پذیری (Scalability)
  • انعطاف‌پذیری (Flexibility)
  • بازدهی بالا (Efficiency)
  • حالت کارکرد اقتصادی (ECO Mode)
  • کنترل و مدیریت هوشمند
  • ماژول‌های قابل تعویض در حالت عملیاتی (Hot-Swappable)
  • پشتیبانی از افزونگی (Redundancy)

نمونه‌های یو پی اس ماژولار دیتاسنتری

شما می‌توانید انواع یو پی اس ماژولار مخصوص دیتاسنتر را خریداری کنید. در این بخش تنها دو نمونه از آنها را معرفی خواهیم کرد:

APC Symmetra PX:

  • بازدهی بالا تا ۹۷ درصد
  • پشتیبانی از افزونگی N+1
  • مناسب برای دیتاسنترهای متوسط و بزرگ
  • قابلیت مدیریت هوشمند از طریق نرم‌افزار اختصاصی

Huawei Modular UPS 5000-E:

  • مقیاس‌پذیری تا ۸۰۰ کیلووات
  • بازدهی انرژی تا ۹۸ درصد
  • طراحی با قابلیت Hot-Swappable

ماژول UPS محافظ برق مدل YX850

ماژول UPS محافظ برق مدل YX850 یک دستگاه قابل اعتماد برای تأمین برق اضطراری در دستگاه‌های الکترونیکی حساس است. این ماژول با ولتاژ ورودی 12 تا 48 ولت DC کار می‌کند.

این ماژول به خصوص برای نصب دستگاه‌های حساس مانند دوربین‌های مداربسته، مودم‌ها و سایر دستگاه‌های الکترونیکی مناسب است.

بررسی ماژول UPS و شارژر باتری لیتیومی

این ماژول با استفاده از باتری‌های لیتیومی 3.7 ولتی، برق پشتیبان را تأمین کرده و در صورت قطعی برق، به دستگاه‌ها انرژی لازم را می‌دهد. از آنجا که این ماژول به طور خاص برای دستگاه‌هایی که نیاز به تأمین انرژی پایدار دارند، مانند سیستم‌های نظارت تصویری و سایر تجهیزات الکترونیکی، طراحی شده است.

ماژول کنترل UPS

در کنار ماژول‌های محافظ برق، ماژول کنترل نقش کنترل و نظارت بر عملکرد UPS را دارد. این ماژول ولتاژ، جریان، فرکانس، دما و سایر پارامترهای مهم را به طور مداوم اندازه‌گیری می‌کند. همچنین وظیفه دارد، هرگونه اختلال یا خطایی در سیستم را شناسایی کرده و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

این ماژول خود شامل میکروکنترلر، سنسورها، مدارات منطقی، مدارات ارتباطی و پورت‌های ورودی و خروجی می‌شود.

ایمن یو پی اس
ایمن یو پی اس

ایمن یو پی اس فروشگاه اینترنتی انواع دستگاه های یو پی اس و باتری یو پی اس

محصولات یو پی اس

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *