لیست کامل دستگاه های یو پی اس آفلاین به همراه قیمت، مشخصات کامل و مشاوره قبل از خرید فروشگاه اینترنتی ایمن یو پی اس
استفاده از یو پی اس (UPS) آفلاین برای تجهیزاتی با توان های پایین مناسب میباشد. تجهیزاتی از قبیل رایانه های شخصی، دوربینهای مدار بسته، دستگاه های حضور و غیاب، دزدگیر و سیستمهای هوشمند یا BMSو غیره از دستگاه هایی هستند که این نوع دستگاه برای آن ها مناسب است. یو پی اس های آفلاین در توانهای پایین ساخته و تولید میشوند. این دستگاهها در برابر سایر مدلها و به خاطر مکانیزم ساده تر آن، در ابعاد کوچکتری ساخته میشوند که این امر باعث اشغال فضای کم و استفاده راحت در منازل و ادارات میشود. این مدل دستگاه یو پی اس ارزان ترین نوع در میان مدلهای هم توان خود میباشد.
از مزایا عمده سیستم های یو پی اس آفلاین (UPS Offline) می توان به هزینه خرید کمتر نسبت به سایر یو پی اس ها، اندازه کوچکتر و وزن سبک به همراه بازدهی بالا این محصول اشاره کرد. این یو پی اس شامل سه مجموعه باتری، شارژر و سوئیچ نیمه هادی قدرت است. همچنین این یو پی اس های آفلاین فاقد سیستم شرطی یا تنظیم ولتاژ بوده و فقط حفاظت موج محدود را ارائه می دهد که این عمل سبب می شود تا در طول دوره های زمانی ولتاژ پایدار، بتواند به طور غیر مستقیم خاموش شدن دستگاه را تشخیص و به روی باتری سوئیچ شود.
تفاوت اصلی یو پی اس (UPS) های آفلاین نسبت به یو پی اس آنلاین در تایم تاخیر (زمان سوئیچ از برق شهر به برق باتری دستگاه یا بالعکس ) میباشد. در دستگاهای آنلاین این زمان صفر بوده اما در دستگاهای آفلاین بین 4 تا 8 میلی ثانیه میباشد. از این رو با توجه به اینکه مصرف کننده های نامبرده فوق این زمان 4 تا 8 میلی ثانیه را احساس نمیکنند و اختلالی در کار آنها ایجاد نمیشود، انتخاب آفلاین بسیار مقرون به صرفه تر از مدل آنلاین و لاین اینتراکتیو میباشد. در یک سیستم یو پی اس آفلاین “آماده به کار”، بار مستقیماً توسط برق ورودی، تغذیه می شود و مدار تغذیه پشتیبان تنها زمانی وصل می شود که برق شهری قطع شود. در حالت عادی مصرف کننده ما مستقیماً از برق اصلی، به جای خروجی اینورتر تغذیه می شود. اجزای ذخیرهسازی انرژی ( شارژر باتری، باتری و اینورتر) تا زمانی که به بار از برق ورودی تغذیه میشود خاموش هستند.
اگرچه شارژر و باتری یو پی اس همچنان به برق اصلی متصل هستند تا اطمینان حاصل شود که باتری همیشه به طور کامل شارژ میشود. هنگامی که ولتاژ برق ورودی AC قطع شود یا از حد مجاز فراتر رود، کلید بلافاصله خروجی اینورتر را به مصرف کننده متصل می کند. از آنجایی که اینورتر زمانی که یو پی اس (UPS) در حالت عادی کار می کند، خاموش می شود. اصطلاح (Offline) به این سیستم داده می شود. خروجی اینورتر (زمانی که اینورتر از باتری خروجی را تغذیه میکند) در یو پی اس آفلاین معمولاً یک موج مربعی است. زمان سوییچ از برق شهر به باتری یو پی اس بین 4 تا 10 میلی ثانیه میباشد. عمل تثبیت ولتاژ خروجی در UPSهای آفلاین انجام نمیشود و این موضوع یکی از ضعف های این سیستم میباشد.
یو پی اس آفلاین یکی از ساده ترین مدل های UPS است که برای دستگاه های کوچک که حساسیت بالایی ندارند، مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال برای کامپیوترهای شخصی می توان از UPS آفلاین استفاده نمود تا در صورت نبود برق، برق سیستم تامین شود. UPS Offline محدود به توان های پایین بوده و برای توان های بالا پاسخگو نمی باشد. خروجی ولتاژ یو پی اس آفلاین شبه سینوسی بوده و برای تجهیزات که دارای آداپتور هستند، بسیار مناسب است.
این دستگاه ساده ترین و اولیه ترین نوع یو پی اس میباشد که تقریبا تولید آن متوقف شده و جای خود را به دستگاه های لاین اینتراکتیو داده است. یو پی اس های آفلاین همانطور که از نام آن مشخص است در حالت برق شهر به طور مستقیم ورودی را به خروجی متصل میکند و عمل تثبیت ولتاژ انجام نمیشود. در صورت قطع شدن برق شهر یا نوسانات بیش از حد تعریف شده برای دستگاه توسط رله ، دستگاه ار برق شهر به بانک باتری متصل میشود که این زمان بین 6 تا 8 میلی ثانیه زمان میبرد.
برخی مصرف کننده ها که از حساسیت پایینی برخوردارند و زمان سوئیچ را در این دستگاهها حس نکرده و در کار آنها اختلالی ایجاد نمیشود. دستگاه هایی مانند کامپیوتر های معمولی ، دوربین مدار بسته ، سیستم های صوتی و تصویری ، سیستم های حفاظتی ، روشنایی اضطراری و…
از معایب اصلی یو پی اس های آفلاین میتوان به محدود بودن توان (تقریبا تا 5 کاوا تولید شده است) عدم تثبیت ولتاژ در خروجی دستگاه و تایم تاخیر در سوئیچ آن اشاره کرد و از مزایای دستگاه میتوان به قیمت مناسب و کوچک بوند آن توجه کرد.
یو پی اس های آفلاین نسبت به سایر مدلها در توان مشابه قیمت پایینی نزدیک به یک سوم قیمت را دارند.برای اطلاع دقیق قیمت میتوانید با بخش فروش گروه ایمن یو پی اس تماس بگیرید.
یو پی اس آفلاین در حالت عادی حفاظت خاصی ارائه نمی دهد و اینورتر آن غیرفعال است. زمانی که منبع تغذیه خارج از ناحیه عملکرد از کار بی افتد یا دچار نوسان شود یک رله را به خروجی اینورتر متصل می کند و این کار بین 4 تا 8 میلی ثانیه طول می کشد که این زمان نسبتا زیاد است.